Viltotie citroni

Viltotie citroni

Citronus applaucējiet un nogrieziet augšiņas, lai veidotos vāciņi.  Ar asu nazi izgrieziet mīkstumu. Nogrieziet apakšiņu, lai citrons stabilāk stāvētu. No zivs atdaliet asakas. Sasmalciniet sardīnes kopā ar nelielu eļļas daudzumu. Sajauciet sardīnes ar sasmalcinātām olīvēm, sinepēm, krējumu un nedaudz citrona mīkstuma. Apberiet ar sāli un pipariem. Ar šo masu pildiet citronus un dekorējiet ar olīvēm un zaļumiem. Pasniedziet ar maizi.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
?
Kā var no citrona izgriezt mīkstumu?
03.08.2010. plkst. 11:19
jauki ķobīši.
17.07.2007. plkst. 13:22
hehe...ljoti skaisti izdekoreeti
14.07.2007. plkst. 20:58

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Loku šaušana Cēsu Pils dārzā

Kur jāpierāda spēks un veiklība, tur cīnītāju netrūkst! Šo cilvēcisko vājību tagad ik dienu var stiprināt Cēsu Pils dārza tālākajā stūrī, kur uzstādīti trīs loku šaušanas stendi....