KŪCIŅU PASŪTĪŠANA, BANKETI UN GALDA KLĀŠANA RĪGĀ UN LATVIJĀ

24 BEST BAKERIES IN BALI | Honeycombers BaliIedomāsimies agru rīta stundu, kad dodoties uz darbu, jūs pavada tikko ceptu maizīšu un pīrāgu aromāts. Šāda veida konditorejas izstrādājumi ir allaž bijuši top prece jebkuram cilvēkam, jebkurā diennakts laikā. Dažāda veida smalkmaizītes, kūkas, tortes, tartes un bulciņas ir standarta piedāvājums daudzām konditorejām Rīgā, taču, ne visas piedāvā arī ēdienu piegādi un banketu apkalpošanu. Ja vēlaties zināt, kur pasūtīt kliņģeri, tad atbilde tālu nebūs jāmeklē. Cenas ir dažādas, atkarīgas, protams, no pasūtījuma veida, taču vidēji kūkas cena ir 15 eiro kilogramā.

APTUVENI CIK IZMAKSĀ PASŪTĪT KŪKU?

Jebkura centīga namamāte par galda klāšanu rūpējas laicīgi, taču, ne vienmēr ir laika un vēlmes klāt galdu lieliem viesu pulkiem. Torte, kūka, kliņģeris – šie ir vakariņu centrālie notikumi, taču, lai pārsteigtu viesus ar īstu gardumu, nav nepieciešams stundām stāvēt pie plīts, jo ērti pieejami kūku pasūtīšanas pakalpojumi. Piedāvājumā ir jebkāda veida torte, tarte, tortīte, kūka – sākot ar bērnības klasiku lauku torti, līdz mūsdienu klasiskajai samtainajai Ņujorkas siera kūkai(vairāk skatīt te – http://www.francumaize.lv/banketi/). Šāda veida pasūtījumi veicami jo ātrāk, jo labāk, taču, ne vēlāk kā divas dienas pirms pasākuma. Bērnu dzimšanas dienas ballītēm vai kādiem citiem bērnu pasākumiem ir iespējams pasūtīt kūkas un tortes ar dažādiem aktuāliem multeņu varoņiem, gaviļnieka vārdu vai jaukām figūriņām. Ja nepieciešama torte iespaidīgākiem pasākumiem, tad iespējams pasūtīt meistardarbu, kas tiek izkārtots līdz pat sešiem kūku statīva stāviem.

PROFESIONĀLI ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI BANKETIEM UN IZBRAUKUMIEM

Galda klāšanas pakalpojums banketiem, kāzām un lielākiem saviesīgiem pasākumiem ir aktuāls vienmēr. Pat visčaklākā mājsaimniece nevēlas viena pati gatavot un klāt galdu, piemēram, 50 viesiem. Galda klāšanas pakalpojums šādā reizē būs piemērotākais no visiem. Banketa galdu klāšanas pakalpojums pieejams līdz pat 500 cilvēkiem. 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā ir ļāvusi attīstīt prasmes lielu banketu un pasākumu apkalpošanai. Ja nepieciešams apkalpot izbraukuma banketus, tad tiek nodrošināts viss nepieciešamais – ne tikai ēdiens un uzkodas, bet arī trauki un galda piederumi. Banketu apkalpošana, neatkarīgi no plānoto cilvēku skaita un pasākuma veidu, ir jāpiesaka vismaz 10 dienas ātrāk. Cenas galda klāšanas pakalpojumam nosaka, balstoties uz dažādiem faktoriem, ieskaitot viesu skaitu, atrašanās vietu un daudz ko citu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *