INDIVIDUĀLU KALENDĀRU IZVEIDE FIRMĀM

Kalendārs gadsimtiem ilgi ir kalpojis kā viens no laika uzskaites līdzekļiem. Lai arī laikiem mainoties ir mainījies arī pats kalendārs, tā funkcijas ir un paliek nemainīgas. Kalendārus ikdienā izmantojam datorā vai viedtālrunī, taču arī taustāmi kalendāri, kaut vai plānotāju izskatā un formā, joprojām ir mūsu ikdienā (spied te – https://printmii.com/). Ja mājās kalendāri mums, visbiežāk karājas pie sienas vai durvīm, tad uzņēmumi, bieži vien, kalendārus izmanto arī reprezentatīviem nolūkiem. Noteikti nevajag uzņemties izdrukāt kalendārus pašu spēkiem, jo šo darbiņu var uzticēt profesionāļiem, kas to izdarīs kvalitatīvi un bez liekām problēmām.

VAI KALENDĀRUS PĒC PASŪTĪJUMA IR IESPĒJAMS PERSONALIZĒT?

Kad tiek veidoti darbi, kuros svarīgs dizains un klienta iesaiste, rezultāts nevar neizdoties. Vēl viens no iemesliem kādēļ abu pušu sadarbība ir ļoti svarīga, ir klienta izpratne par to, kādēļ dizainera ieteikumi ir jāņem vērā pie darba izstrādes. Aizmirsīsim par izlaistām vārda dienām, nekorektiem datumiem un nepareizām svētku dienām – visa informācija, pirms sūtīšanas uz druku, tiek rūpīgi pārbaudīta. Īsāk sakot, pasūtījums tiek veikts, iekļaujot vissīkāko klienta pasūtīto niansi. Galvenais ir atrast zelta vidusceļu starp idejām un iespējām, lai rezultāt būtu teicams.

PERSONALIZĒTI POLIGRĀFIJAS PAKALPOJUMI KLIENTIEM VISĀ LATVIJĀ

Tipogrāfijas darbu veicēji pēdējos gados piedāvā dažāda veida interesantus pakalpojumus, lai piesaistītu ne tikai fizisku, bet arī juridisku personu uzmanību, kuri vēlētos izmantot poligrāfijas pakalpojumus sava uzņēmuma popularizēšanai. Ļoti daudzi juridiskie klienti sava uzņēmuma popularizēšanai izvēlas tieši kalendāru izveidi, kas kalpo reprezentatīviem mērķiem. Klientiem patīk arī tas, ka pasūtījumi ir pilnībā personalizējami, tādēļ labprāt izmanto šādas sadarbības iespējas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *