Mīļie vīrieši, lieliskie darba kolēģi un mīlošie tēvi, šī nu reiz ir tā diena, kad Jums ir jāiepriecina savas mazās un lielās dāmas īpašajos svētkos – Sieviešu
Šoreiz viesojāmies restorānā „Da Antonio”, kur tā pavārs Fjodors Kasatkins mums atklāja kādu ļoti interesantu un samērā viegli pagatavojamu itāļu ēdiena recepti, kuru iesakām
Mājas apstākļos viegli pagatavojama torte, ar ko pārsteigt sev tuvos un mīļos cilvēciņus svētku reizēs vai ikdienā.
Nepieciešamās sastāvdaļas
Milti
Olas
Sviests
Cukurs
Baltā
Viegli un ātri pagatavojama recepte, kas būs lielisks papildinājums svētku galdam vai ikdienas ēdienreizei.
Nepieciešamās sastāvdaļas
Baklažāni
Tomāti
Fetas siers
Bazilika
Īpašs ēdiens – īpašai dienai.
Nepieciešamās sastāvdaļas
100 g romiešu lapas
50 g šitaki sēnes
100 g tīģergarneles
30 g austermērce
10 g sāls
1 g pipari
50 g apelsīnu
Valentīndiena ir pārsteigumu pilna, tāpēc iesakām tev izmēģināt muzikālā restorāna „Fīlings” šefpavāra Andra Eisaka ieteikto mīlestības recepti svētku galdam, kas spēs
Nepieciešamās sastāvdaļas
23 olas
500 g cukurs
200 g milti
400 g sviests
1 g vanilīns
ķiršu ievārījums
Pagatavošana
Biskvīts:
Traukā puto 20 olas, pievieno 200 gramus cukuru. Kad olas
Itālijas virtuves neatņemama sastāvdaļa ir picas. Pica ar šķiņķi, pica ar salami, pica ar sēnēm, pica ar dārzeņiem, pica rītā un pica vakarā. Arī tu reizi pa reizei apmeklē
Restorāna „Gutenbegs” ēdieni vienmēr izceļas ne tikai ar to lielisko garšu, bet arī ar to krāšņo un interesanto noformējumu.
Pateicoties restorāna šefpavāram Rolandam Rudzātam
Ja vēlies visu gadu smaidīt un būt tikpat optimisma pilns kā kokteiļbāra „Vairāk saules” šefpavārs Endijs Bērziņš, tad izmēģini kādu no šīm receptēm!
Putnu aknu trifele
Klāt Ziemassvētku un Jaunā gada laiks, kad steidzam pirkt dāvanas un gatavot svētku galdu. Lai Tev nebūtu jāstreso par to, ko šogad likt galdā un kā pārsteigt savus mīļos, muzikālais
Kā sagatavot:
Dārzeņus ir forši cept veselus – tie paliek sulīgi, ar dažādu faktūru: ārpuse brūngana, apcepusies, iekšpuse – bagāta vērtīgajām uzturvielām.
Nomizo sīpolus, no
Es Jānīša māmiņai došu ziedu vainadziņu,
Viņa man sieru dos, pa lieliemi gabaliem.
"Fabrikas restorāns" atrodas Daugavas krastā, nost no pilsētas kņadas, tapēc tā šefpavārei
Laid, māmiņa, Jānīšos, ne ikdienas Jāņi bija:
Pie tētiņa alu dzert, pie māmiņas raušus ēst.
Restorāns „Matadors” šefpavārs Ritvars Penēzis mums atklāj pāris receptes, kas
Jānīts nāca pa gadskārtu savus bērnus apraudzīt,
Ko tie ēda, ko tie dzēra, ko tie sēja tīrumā?
Latvieši joprojām svin Jāņus, tomēr mielasta galds, pie kura notiek Jānīša
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 1 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 1 personām
Pār gadiņu Jānīts nāca savus bērnus apraudzīt,
Vai ēduši, vai dzēruši, vai no Dieva veselība...
Kad gana daudz siera ēsts, alus dzerts un visu nakti lustīgi līgots, nākošajā dienā
Devu devu Jānīšami, ko es biju solījusi:
Cepli maizes, mucu alus, nobarotu sivēntiņu...
Lai arī restorāna „Provansa” jaunais šefpavārs Jean – Marc Bordenave tikai nesen atceļojis no
Pirmo reizi Jānīts nāca - ko mēs viņu mielosim?
Siesim sieru, dosim alu, vedīsim sētiņā...
Jau Valentīndienā, viesojoties pie restorāna „Gutenbergs” šefpavāra
Rolanda