Lasītāju receptes

sigule 2007-10-24

Šveices kartupeļu siers

Sastāvdaļas:
300 g vārītu mizotu kartupeļu
300 g svaiga biezpiena
sāls, saberztas krustnagliņas

Pagatavošana: (laiks: 120 minūtes)

Kartupeļus kopā ar biezpienu samaļ, pieliek sāli, krustnagliņas. Samīca vijīgā mīklā, apsedz, liek 1-2 dienas norūgt. Tad veido mazus apaļus sieriņus un liek zem neliela sloga. Jo ilgāk šis siers gatavināsies, jo garšīgāks tas būs. Sieriņus pasniedz sakārtotus uz salātu lapām, apkaisītus ar sasmalcinātiem lociņiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
man tā masa nekādi netaisās rūgt , vai kas vēl nav jāpievieno ? varbūt nedēļu jāgaida ?
25.10.2007. plkst. 14:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Francijā ir vislielākais siera patēriņš uz vienu iedzīvotāju

Pasākumi

Mākslinieka Gerija Vornela personālizstāde

No 3.augusta līdz 15. septembrim peldošajā mākslas centrā „Betanovuss” skatāma Gerija Vornela personālizstāde.

Kultūras un mākslas projekts NOASS sadarbībā ar Ziemeļvalstu –...