Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-11

Cepti cukīnī D-Itālijas gaumē

Sastāvdaļas:
3 vidēja izmēra cukīnī (lai nav pārauguši un iekšā nav sēklas, miziņa mīksta)
2 ēd.k. gāzēta minerālūdens
30g milti
50g rīvēta pekorīno siera (ciets aitas piena siers)
3 olas
3 ēd.k. sasmalcinātas piparmētru lapas + pētersīļi
sāls, pipari

Pagatavošana:

Sajauc miltus, olas, ūdeni ar sasmalcinātajām garšvielām un sieru, līdz izveidojas viendabīga masa.

Cukīnī sagriež plānās škēlēs un apviļā iepriekš sagatavotajā masā.

Cep lielā eļļas daudzumā.

Tāpat var cept arī burkānus, kartupeļus un sarkanos sīpolus.

Varen gardi!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Francijā ir vislielākais siera patēriņš uz vienu iedzīvotāju

Pasākumi

Iesaukums Positivus festivāla brālībā ir sācies

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā POSITIVUS FESTIVAL aicina visus labas mūzikas un mākslas cienītājus pievienoties festivāla brālībai Positivus festivāla mājas lapā...