Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-11

Cepti cukīnī D-Itālijas gaumē

Sastāvdaļas:
3 vidēja izmēra cukīnī (lai nav pārauguši un iekšā nav sēklas, miziņa mīksta)
2 ēd.k. gāzēta minerālūdens
30g milti
50g rīvēta pekorīno siera (ciets aitas piena siers)
3 olas
3 ēd.k. sasmalcinātas piparmētru lapas + pētersīļi
sāls, pipari

Pagatavošana:

Sajauc miltus, olas, ūdeni ar sasmalcinātajām garšvielām un sieru, līdz izveidojas viendabīga masa.

Cukīnī sagriež plānās škēlēs un apviļā iepriekš sagatavotajā masā.

Cep lielā eļļas daudzumā.

Tāpat var cept arī burkānus, kartupeļus un sarkanos sīpolus.

Varen gardi!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Izdoti divi pirmie CD sērijā „Uzliec kaut ko jautrāku”

Kompānija Mikrofona Ieraksti uzsākusi jaunu izlašu sēriju „Uzliec kaut ko jautrāku” un šonedēļ mūzikas veikalos būs pieejams pirmie divi CD. Tajos apkopotas dziesmas, kuras jau guvušas...