Ķiršu pīrāgs ar krējumu

Ķiršu pīrāgs ar krējumu

Izsijātus miltus sajauciet ar sasmalcinātu sviestu, pievienojiet krējumu, cukuru un sāli un kārtīgi samaisiet. Gatavo mīklu izrullējiet plātnē un lieciet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem. Ķiršus apberiet ar cukuru un atstājiet uz 2 stundām. Sagatavotos ķiršus lieciet uz plātnes un cepiet 40 min 200 oC. Aplejiet ogas ar krējumu un cepiet vēl 5 min. Pasniedziet sagrieztu.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
krejums
Saldais vai skabais krejums japievieno?
27.01.2012. plkst. 16:48
Daktere
Nu man ar ta liekas, ka vajadzetu but gardai :)
15.07.2010. plkst. 15:44
vajadzētu būt kaut kam garšīgam...
06.07.2007. plkst. 18:23

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

„Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu” visās valodās

Ja Tavi draugi dzīvo Anglijā, Vācijā vai Itālijā nebūs jāpieliek lielas pūles, lai viņus apsveiktu svētkos, bet, ja esi iepazinies ar kādu, kas dzīvo Albānijā, Indonēzijā, Japānā...