Lasītāju receptes

vigato 2008-09-28

Puķkāpostu pudiņš

2 gl. piena,
3 olas,
2 ēdamk. miltu,
5 puķkāpostu galviņas,
sviests,
sāls


Puķkāpostus izsautē mīkstus , saliek formā, pārlej ar sakultām olām, kam pievienoti pienā iekulti milti. Virsū liek sviesta paciņas un cep cepeškrāsnī mērenā siltumā ,līdz gatavs.
Pasniedz ar kausētu sviestu.


LAI GARŠO!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Izdota CD izlase „Populārākās latviešu kino dziesmas un melodijas”

Pērn kompānija „Mikrofona ieraksti” izdeva izlasi „Populārākās latviešu teātra dziesmas” un tas izrādījās ļoti gaidīts un pieprasīts izdevums. Tagad tam seko jaunā CD izlase...