Lasītāju receptes

vigato 2008-09-27

Vaniļas pudiņš

200 g kviešu maizes,
1 gl. piena,
3 ēdamk. cukura,
2 olas,
1/2 tējk.vanilīna,
1 tējk. sviesta,
2 ēdamk. pūdercukura

Maizi sagriež mazos gabaliņos , apkaltē. Olas sakuļ ar cukuru un pienu , pievieno vanilīnu. sajauc ar apkaltēto maizi, liek ar sviestu ieziestā veidnē un vāra ūdens peldē apm. 30 min.
Gatavo pudiņu sagriež gabaliņos un apkaisa ar pūdercukuru.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Kristīnas Agileras (Christina Aguilera) Eiropas koncerti pārcelti uz nākošo gadu

Kristīnas Agileras 18.oktobrī Arēnā Rīga paredzētais koncerts, kā arī citi koncerti, kurus bija paredzēts organizēt Eiropā, pārcelti uz 2009.gadu....