Lasītāju receptes

zane:) 2008-08-03

Saldējums

600 ml. saldais krējums
300 ml. piens
½ tējkarote vaniļas cukura
50 g. kakao pulvera
200 g. cukura
2 olas dzeltenumi

Saputo saldo krējumu un olas dzeltenumus atsevišķos traukos.Olu dzeltenumiem pieber 100 g. cukuru un kārtīgi iemaisa.Putukrējumam pielej pienu un to iemaisa.Tad samaisa 100 g cukura un ½ tējkarotes vaniļas cukuru ar kakao pulveri.Kad tas ir kārtīgi izdarīts to visu pieber klāt,kārtīgi iemaisa un liek saldēties.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Agonija. Juris Utāns, Ivars Poikāns, Māris Subačs, Juris Putrāms, Andrejs Kalnačs. Glezniecība un grafika

No 2008.gada 15.augusta līdz 7.septembrim Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) būs skatāma izstāde Agonija....