Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Īrisu - kukurūzas nūjiņu saldā desa

200-250 g kukurūzas nūjiņu
1 kg īrisu
250 g sviesta
1 TK citronskābes


Lielu katlu liek uz uguns, pievieno sviestu, īrisus un maisot kausē. Masai pievieno 1 tējkarotē vārīta ūdens izšķīdinātu citronskābi, labi izmaisa. Tad pakāpeniski iemaisa kukurūzu. Noņem no plīts un ietin folijā, cepjamajā papīrā vai ieliek vienkāršā plastikāta maisiņā. Desu atdzesē un pasniedz, kad sastingusi. Desa ir skaisti dzeltena, ar patīkamu skābumiņu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

Režisors Romans Kozaks iestudē izrādi „Spēlmanis. Kūrorta piedzīvojumi”

Viesrežisors Romans Kozaks (Maskava) Dailes teātrī iestudē izrādi „Spēlmanis. Kūrorta piedzīvojumi”, kas veidota pēc Fjodora Dostojevska romāna „Spēlmanis” motīviem. Pirmizrāde paredzēta 30. janvārī....