"Madalēna"

"Madalēna"

Lai pagatavotu mīklu, izsijātus miltus sajauciet ar sāli. Sviestu sakuliet ar cukuru, pievienojiet olas un miltus un kārtīgi samaisiet. 12 formiņās, kas ieziestas ar sviestu un izkaisītas ar miltiem, pildiet ar mīklu. Cepiet cepeškrāsnī 15 min līdz zeltainam brūnumam un pēc tam atdzesējiet. Izņemiet no formiņām. Džemu uzkarsējiet un apviļājiet tajā izceptos biskvītus. Apberiet ar kokosriekstu skaidiņām, dekorējiet ar ķiršiem un marmelādi un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Ričards Klaidermans „piepilda” dvēseles (koncerta apskats)

Pasaulē populārākais instrumentālās klaviermūzikas izpildītājs Ričards Klaidermans atkal un atkal iepriecina savus klausītājus un mūzikas atbalstītājus Latvijā....