Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-28

Biezpiena bumbiņas

300 g biezpiena ; 30 g miltu ; 2 olas ; 8 g cukura ; 4 g vanilīna.

Biezpienu sakuļ blenderī, pievieno olas , cukuru , vanilīnu un vēlreiz visu sakuļ.
No viendabīgās masas izveido bumbiņas , kuras iemērc sakultā olā , tad panē rīvmaizē un cep eļļā , līdz biezpiena bumbiņas kļūst zeltainas.
Pasniedz ar krējumu un pārkaisītas ar pūdercukuru.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Ceturtdien sākas biļešu tirdzniecība uz Madonnas koncertu Tallinā

Koncertaģentūra "FBI" informē: šoceturtdien, 5. martā, plkst. 10.00 sākas biļešu tirdzniecība uz vienīgo Madonnas koncertu Baltijā, kas norisināsies 4. augustā vairāk nekā 70...