Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-28

Biezpiena bumbiņas

300 g biezpiena ; 30 g miltu ; 2 olas ; 8 g cukura ; 4 g vanilīna.

Biezpienu sakuļ blenderī, pievieno olas , cukuru , vanilīnu un vēlreiz visu sakuļ.
No viendabīgās masas izveido bumbiņas , kuras iemērc sakultā olā , tad panē rīvmaizē un cep eļļā , līdz biezpiena bumbiņas kļūst zeltainas.
Pasniedz ar krējumu un pārkaisītas ar pūdercukuru.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Arābiem bija paraža: ja vīrietis atteicās pagatavot kafiju savai sievai, tas bija mājiens drīzai laulības šķiršanai

Pasākumi

Māris Subačs Plakāti un domas

Vienu mēnesi – no 2008.gada 19.decembra līdz 2009.gada 18.janvārim – Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1,...