Bezē ar nektarīniem un zemenēm

Bezē ar nektarīniem un zemenēm

Olu baltumus atdzesējiet, pievienojiet sāli un sakuliet. Pievienojiet cukuru. Pannu izklājiet ar pergamentu un ieziediet ar margarīnu. Uz tās lieciet olu masu lielu zvaigžņu formā. Cepiet 120 oC apmēram 2 stundas. Gatavus atdzesējiet. Nektarīnus nomazgājiet, atdaliet miziņu, izņemiet kauliņus un sasmalciniet biezenī. Saldo krējumu sakuliet. Uz bezē lieciet biezeni, virsū klājiet saldo krējumu, dekorējiet ar ogām un pasniedziet.

Komentāri (24)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
linda
super
20.02.2009. plkst. 20:21
Supergaršīgi!
10.08.2008. plkst. 12:50
Debešķīgi skaists un gards mākslas darbs !!
26.04.2008. plkst. 07:17
ir gards , dievīgs un salds viss kopā !,,,
18.04.2008. plkst. 11:08
mmmm...izskataas garsiigi...vajadzeetu izmeeginaat.
05.03.2008. plkst. 18:09

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Maš Maš sadarbojas ar Normundu Pauniņu un Andi Grīvu

Muzikālā formācija Maš Maš piedāvā savu jaunāko singlu “Tagad šeit”, kuru sarakstījis Gints Saulītis un Rolands Ūdris. Dziesmā dzirdams arī Normunds Pauniņš (Otra Puse) un Andis Grīva....