Torte austrumu gaumē

Torte austrumu gaumē

Tā ir pankūku torte, kas sastāv no plānām kārtām un aromātiska pildījuma. Lai pagatavotu pankūkas, olu dzeltenumus sakuļ ar skābo krējumu. Pakāpeniski pievieno cukuru un miltus un visu samaisa biezi plūstošā mīklā. Pannā uzkarsētā sviestā no abām pusēm apcep plānas pankūciņas.

Lai pagatavotu cukura masu, apelsīnu sukādes ļoti sīki sagriež. Cukuru maisot izšķīdina citronu sulā. Tad maisot pievieno mandeles, vaniļas cukuru, rumu un apelsīnu sukādes. Ietauko apaļu veidni. Tajā liek vienu kārtu ar izceptām pankūkām un pārziež ar pagatavoto cukura masu. Tā pamīšus kārto, līdz visas pankūkas un cukura masa izlietota. Virsējai kārtai jābūt pankūkai.

Torti pa nakti liek ledusskapī. Nākamajā dienā to izceļ uz kūku šķīvja, sadala gabaliņos un rotā ar saputotu krējumu.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Njammma!
13.08.2008. plkst. 16:44
nammmmmmmmiiiiiiiiiiiiigiiiiiiiiiiiiii........-
05.03.2008. plkst. 18:08

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želantīns pārdodas plātnēs un granulās. Viena lapu želantīna plātne parasti atbilst 2 gramiem želantīna granulu

Pasākumi

Latgales Kultūrvēstures muzejā īpaša akcija skolām

No 1. aprīļa līdz 14. maijam Latgales Kultūrvēstures muzejā (Atbrīvošanas alejā 102, Rēzeknē) tiek izsludināta muzejpedagoģiskā programma „Dzīpariņa stāsts” un īpaša akcija...