Torte no ķirbja

Torte no ķirbja

Lai pagatavotu mīklu, sasmalcinātu sviestu sajauciet ar izsijātiem miltiem, cukuru un sāli. Kārtīgi sajauciet. Lieciet uz 1 stundu ledusskapī.

Lai pagatavotu pildījumu, ķirbi nomizojiet, sagrieziet gabaliņos, lieciet uz pannas, kas ieziesta ar taukvielām, un pie nelielas temperatūras cepeškrāsnī cepiet apmēram 1 stundu. Pēc tam ķirbi sasmalciniet un sajauciet ar cukuru, olas dzeltenumiem, pienu, sāli un rīvētu citrona miziņu (no 1/2 citrona).

Mīklu izrullējiet, lieciet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, uzlociet maliņas un lieciet pildījumu. Cepiet 10 min karstā cepeškrāsnī. Tad samaziniet karstumu un cepiet vēl 30min. Pasniedziet.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Var ēst arī ķirbjus (((
13.07.2007. plkst. 11:01
kjirbji man gan taa ne paaraak...kaut kaa nevaru ieeest
06.07.2007. plkst. 22:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīkstais margarīns ir mazāk piesātināts ar taukiem un veselīgāks par dzīvnieku sviestu un cieto margarīnu

Pasākumi

Ziemassvētku ticējumi

Ir milzum daudz dažādu tradīciju un ticējumu. Esam apkopojuši dažus no tiem. Varbūt kāds no tiem arī piepildās....