"Jāņodziņa"

"Jāņodziņa"

1. Olas sajauciet ar cukuru, pievienojiet ievārījumu un kefīru un kārtīgi samaisiet. Pievienojiet izsijātus miltus, kas sajaukti ar sodu. Kārtīgi samaisiet un lejiet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar margarīnu un izkaisīta ar miltiem.

2. Cepiet 220 oC 25 min. Izņemiiet no formas un atdzesējiet.

3. Lai pagatavotu krēmu, atdzesētu krējumu sakuliet un pievienojiet pūdercukuru.

4. Pārgrieziet biskvītu uz pusēm, sasmērējiet ar krēmu, lieciet vienu uz otra un virsu sasmērējiet ar ievārījumu. Dekorējiet ar marmelādi un pasniedziet.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kaspars
ja varbut garsigi
25.07.2008. plkst. 03:19
mazaa meitene..
Njaa tortes tiesaam ir gruuti..unj vienmeer kautkas nesanaak..bet manj liekas ka sii njaw tik gruuta tad uz pirmo saptembr buus jaauzcepj..
28.08.2007. plkst. 20:26
Tortes ir pats grūtāk gatavojamais deserts. man nekad tā īsti nesanāk. bet nu ši ir sarežģīta, bet tik kārdinoša!
20.08.2007. plkst. 14:02
nu ljoti skaista!
15.07.2007. plkst. 13:57

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Ausekļa Baukšķenieka gleznu izstāde „Mājās un ārpus mājas” Cēsu Izstāžu namā

Ceturtdien, 9.oktobrī plkst.17.00 Cēsu Izstāžu namā tiks atklāta Ausekļa Baukšķenieka „Mājās un ārpus mājas”. Izstādes atklāšanas dienā ieeja bez maksas....