Tortes

Smilšu torte

Smilšu torte (3)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 6 personām

Torte uz ātru roku

Torte uz ātru roku (1)

Aprikozes iemērciet karstā ūdenī. Pēc tam ūdeni nolejiet un aprikozes nomazgājiet. Biezpienu sasmalciniet un sajauciet ar sviestu un cukuru. Biezpiena masu sadaliet divās daļās. Vienai
Zemeņu-jogurta torte

Zemeņu-jogurta torte (4)

Paredzēts 12 personām

Torte no ķirbja

Torte no ķirbja (2)

Pagatavošanas laiks 70 minūtes

Paredzēts 8 personām

Torte no siera ar ogām

Torte no siera ar ogām

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 10 personām

Torte no siera un apelsīniem

Torte no siera un apelsīniem (5)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 10 personām

Torte ar kokosriekstu skaidiņām

Torte ar kokosriekstu skaidiņām (3)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 6 personām

Torte no zefīra

Torte no zefīra

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 12 personām

Zemeņu torte

Zemeņu torte (6)

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 12 personām

Torte princim

Torte princim (2)

Pagatavošanas laiks 110 minūtes

Paredzēts 8 personām

Vafeļu torte

Vafeļu torte (5)

Citronam norīvējiet miziņu un izspiediet sulu. Lai pagatavotu citronu krēmu, iebiezinātu pienu  sajauciet ar miziņu. Lai pagatavotu sviesta krēmu, gaļas mašīnā samaliet marmelādi,
Apelsīnu torte ar saldējumu

Apelsīnu torte ar saldējumu (1)

Pagatavošanas laiks 90 minūtes

Paredzēts 6 personām

"Odziņa"

"Odziņa"

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 10 personām

"Āboliņš"

"Āboliņš" (4)

Pagatavošanas laiks 55 minūtes

Paredzēts 8 personām

"Skolas gadi"

"Skolas gadi" (1)

Lai pagatavotu krēmu, cukuru atšķaidiet ar 1 glāzi ūdens un uzvāriet. Želatīnu aplejiet ar aukstu ūdeni un uzbriediniet. Pēc tam izkausējiet karsta ūdens peldē. Šādi sagatavoto
"Haoss"

"Haoss" (1)

Pagatavošanas laiks 70 minūtes

Paredzēts 10 personām

Banānu torte ar kokosriekstu saldējumu

Banānu torte ar kokosriekstu saldējumu (5)

Pagatavošanas laiks 90 minūtes

Paredzēts 8 personām

"Pārsteigums"

"Pārsteigums" (4)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 10 personām

"Jāņodziņa"

"Jāņodziņa" (4)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

"Spīgulis"

"Spīgulis" (3)

Pagatavošanas laiks 55 minūtes

Paredzēts 8 personām

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Deviņdesmitie. Ivars Grāvlejs. Fotogrāfijas

No 2009.gada 9.jūlija līdz 2.augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) savus skatītājus gaida...