Lasītāju receptes

Šveices siera zepumi

destiny 2007-10-22

Šveices siera zepumi

Siers- 1glāze sakasīta cietā siera
Sviests- 3 ēdamkarotes
Milti- 3 ēdamkarotes
Piens- 2 glāzes
Olas- 1gb
Olas dzeltenumi- 2gb
Maltie sausiņi

Pagatavošana:
Miltus kopā ar sviestu cept uz pannas līdz dzeltenīgai nokrāsai. Pievienot olu, olu dzeltenumus (sakultus), sieru- visu maisīt ar koka lāpstiņu. Kad masa sāks vārīties pārlikt to uz cepešpannas (pirms tam izlikt sausiņus). Masas biezumam jābūt ap 2cm. Cept sepeškrāsnī, sagriezt.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Izstāde par Baigo gadu Latvijas vēsturē apskatāma Cēsu pilsētas domē

Cēsu Vēstures un mākslas muzejs piedāvā ceļojošo izstādi „Baigais gads”. Izstāde sniedz vispārēju priekšstatu par tajā laikā piedzīvoto, atspoguļo visu Baigā gada notikumu gaitu:...