Lasītāju receptes

andzela 2007-06-12

Aukstā zupa

1 burciņa aukstās biesu zupas
1 l kefīrs
sinepes
vārīti cīsiņi
1 vārīta ola

Aukstās biesu zupas burciņas saturu samaisiet kopā ar kefīru. Pievienojiet atkarībā no garšas svaigus gurķus, sasmalcinātas vārītas olas, vārītus cīsiņus, sinepes un var arī kādus zaļumus.
Paturiet 20 min ledusskapī! Pasniedziet vēsu!

Labu apetīti! Vasarai ideāli!:)

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Šis man arī ir topā! Ātri, ērti, nav nekādas liekas noņemšanās, pēc individuālās garšas pieliek pārējās sastāvdaļas un tik liec iekšā :))
22.06.2007. plkst. 00:51

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

Ziemeļindijas mūzikas koncerts „Indijas iedvesma”

14. augustā plkst. 19.00 Latvijas Mākslas Akadēmijas Aulā notiks
Indijas klasiskās mūzikas koncerts „Indijas Iedvesma”, kas veltīts
Indijas Neatkarības dienai. Koncertā piedalīsies...