Aprikožu zupa ar saldējumu

Aprikožu zupa ar saldējumu

Aprikozes pārgrieziet uz pusēm un atdaliet kauliņus. Lieciet nelielā ūdens daudzumā, pievienojiet cukuru un vaniļas cukuru un izvāriet. Tad izberziet caur sietu. Aukstu pienu sajauciet ar aprikožu masu un lejiet trauciņos. Pasniedziet ar saldējumu un aprikožu pusītēm. Atsevišķi pasniedziet vafeles.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
He, baigaa zupa! Njam!
13.08.2008. plkst. 16:38
Man no saldējuma uzreiz kakls ciet ;
06.05.2008. plkst. 11:00
es shitaadu gribu!
22.07.2007. plkst. 13:01
Es jau pamēģināju ,
20.07.2007. plkst. 13:39
Jāpamēģina ,,,
11.07.2007. plkst. 16:11

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Kapoeira Karens Oganjans. Fotogrāfijas

Vasaras vidū – no 2008.gada 3.jūlija līdz 3.augustam – Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) publika...