Mežrozīšu zupa ar āboliem

Mežrozīšu zupa ar āboliem

1. Karstā ūdenī lieciet mežrozītes, vāriet 10 min, nostādiniet 8 stundas un izkāsiet. 2. Ābolus  nomizojiet, atdaliet serdi un sagrieziet kubiņos. 3. Novārījumu uzvāriet, pievienojiet ābolus, cukuru un citronskābi, ļaujiet uzvārīties un tad atdzesējiet. Pasniedziet ar grauzdiņiem.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Gatis
Ops :D
30.11.2007. plkst. 22:28
Gatis
Cik cilvēkiem uz tiem gramiem ir paredzēts?
30.11.2007. plkst. 20:29
a vot shii jau taada jaukaaka par kumeliishu zupu
22.07.2007. plkst. 13:05
Nu īpatnēji tā ,
20.07.2007. plkst. 13:43
Īpatnēji tā ...
10.07.2007. plkst. 10:44

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

Jūrmalas pilsētas dome aicina piedalīties Jūrmalas fotokonkursā un iegūt vērtīgas balvas

Lai atlasītu atraktīvus un mākslinieciski kvalitatīvus Jūrmalas fotoattēlus pilsētas tūrisma brošūrām, tūrisma kartēm un citiem drukātiem izdevumiem, kā arī Interneta vietnēm,...