Mežrozīšu zupa ar āboliem

Mežrozīšu zupa ar āboliem

1. Karstā ūdenī lieciet mežrozītes, vāriet 10 min, nostādiniet 8 stundas un izkāsiet. 2. Ābolus  nomizojiet, atdaliet serdi un sagrieziet kubiņos. 3. Novārījumu uzvāriet, pievienojiet ābolus, cukuru un citronskābi, ļaujiet uzvārīties un tad atdzesējiet. Pasniedziet ar grauzdiņiem.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Gatis
Ops :D
30.11.2007. plkst. 22:28
Gatis
Cik cilvēkiem uz tiem gramiem ir paredzēts?
30.11.2007. plkst. 20:29
a vot shii jau taada jaukaaka par kumeliishu zupu
22.07.2007. plkst. 13:05
Nu īpatnēji tā ,
20.07.2007. plkst. 13:43
Īpatnēji tā ...
10.07.2007. plkst. 10:44

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sausās brokastis izgudroja Džons Henrijs Kellogs 20.gadsimta sākumā

Pasākumi

„Jaunā Viļņa 2005” laureāts un konkursa muzikālais līdzproducents Brendons Stouns iekaro vācu Perisas Hiltones sirdi

20. oktobrī Vācijā notika Brendona Stouna (Brandon Stone) jaunās dziesmas „Here I Am” un tās videoklipa pirmizrāde. Par klipa režisoru un scenārija autoru kļuva plaši pazīstamais vācu...