Mežrozīšu zupa ar āboliem

Mežrozīšu zupa ar āboliem

1. Karstā ūdenī lieciet mežrozītes, vāriet 10 min, nostādiniet 8 stundas un izkāsiet. 2. Ābolus  nomizojiet, atdaliet serdi un sagrieziet kubiņos. 3. Novārījumu uzvāriet, pievienojiet ābolus, cukuru un citronskābi, ļaujiet uzvārīties un tad atdzesējiet. Pasniedziet ar grauzdiņiem.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Gatis
Ops :D
30.11.2007. plkst. 22:28
Gatis
Cik cilvēkiem uz tiem gramiem ir paredzēts?
30.11.2007. plkst. 20:29
a vot shii jau taada jaukaaka par kumeliishu zupu
22.07.2007. plkst. 13:05
Nu īpatnēji tā ,
20.07.2007. plkst. 13:43
Īpatnēji tā ...
10.07.2007. plkst. 10:44

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Cēsu skolēniem iespēja svinēt valsts svētkus Jaunajā pilī!

Sākoties mācību gadam, Cēsu Vēstures un mākslas muzejs aicina skolēnus piedalīties muzepedagoģiskajās programmās, lekcijās, kā arī piedāvā Latvijas 90.dzimšanas dienas ietvaros Cēsu...