Ķiršu zupa ar auzu pārslām

Ķiršu zupa ar auzu pārslām

Auzu pārslas aplejiet ar uzvārītu pienu un ļaujiet tām uzbriest. Ķiršus notīriet, aplejiet ar ūdeni un vāriet, līdz tie kļūst mīksti. Tad ķiršus kopā ar sāli un cukuru pievienojiet auzu pārslām un uzvāriet. Pasniedziet ar cepumiem.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Daniela
Labs ;)
29.09.2009. plkst. 12:28
biba
Nesanaca man ari nekas - kaut kads biezpiens!
15.07.2009. plkst. 09:42
aija
es uzgatavoju shito zupeli... nekā man neizdevās... sanāca vienkārši pretīgi
25.10.2008. plkst. 10:56
shitaa mani interesee
22.07.2007. plkst. 13:07
Un ĶIRŠI !!,
20.07.2007. plkst. 13:59

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pienesums Eiropas kultūras galvaspilsētai Viļņai

Šī gada Eiropas kultūras galvaspilsētā Viļņā, noslēdzot vienu no nozīmīgākajiem Lietuvas tūkstošgades programmas projektiem, 20.jūnijā notiks svinīga Nacionālās mākslas galerijas...