Ķiršu zupa ar auzu pārslām

Ķiršu zupa ar auzu pārslām

Auzu pārslas aplejiet ar uzvārītu pienu un ļaujiet tām uzbriest. Ķiršus notīriet, aplejiet ar ūdeni un vāriet, līdz tie kļūst mīksti. Tad ķiršus kopā ar sāli un cukuru pievienojiet auzu pārslām un uzvāriet. Pasniedziet ar cepumiem.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Daniela
Labs ;)
29.09.2009. plkst. 12:28
biba
Nesanaca man ari nekas - kaut kads biezpiens!
15.07.2009. plkst. 09:42
aija
es uzgatavoju shito zupeli... nekā man neizdevās... sanāca vienkārši pretīgi
25.10.2008. plkst. 10:56
shitaa mani interesee
22.07.2007. plkst. 13:07
Un ĶIRŠI !!,
20.07.2007. plkst. 13:59

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Sērijas “Pasaku lāde” ietvaros klajā nāk “Pīters Pens”

Ar Hipotēku bankas atbalstu kompānija “Platforma Music” klajā laidusi jau desmito sērijas “Pasaku lāde – pirms miedziņš nāk” kompaktdisku, kurā šoreiz iekļauts Džeimsa Berija...