Ķiršu zupa ar auzu pārslām

Ķiršu zupa ar auzu pārslām

Auzu pārslas aplejiet ar uzvārītu pienu un ļaujiet tām uzbriest. Ķiršus notīriet, aplejiet ar ūdeni un vāriet, līdz tie kļūst mīksti. Tad ķiršus kopā ar sāli un cukuru pievienojiet auzu pārslām un uzvāriet. Pasniedziet ar cepumiem.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Daniela
Labs ;)
29.09.2009. plkst. 12:28
biba
Nesanaca man ari nekas - kaut kads biezpiens!
15.07.2009. plkst. 09:42
aija
es uzgatavoju shito zupeli... nekā man neizdevās... sanāca vienkārši pretīgi
25.10.2008. plkst. 10:56
shitaa mani interesee
22.07.2007. plkst. 13:07
Un ĶIRŠI !!,
20.07.2007. plkst. 13:59

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. aprīlī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Dziedātāja Dido atgriežas ar jaunu albumu

Pēc piecu gadu pārtraukuma angļu dziedātāja Daido (Dido) izdevusi savu ilgi gaidīto trešo studijas albumu “Safe Trip Home”, kas Sony BMG apgādā no 24.novembra pieejams arī Latvijā....