Ķiršu zupa ar auzu pārslām

Ķiršu zupa ar auzu pārslām

Auzu pārslas aplejiet ar uzvārītu pienu un ļaujiet tām uzbriest. Ķiršus notīriet, aplejiet ar ūdeni un vāriet, līdz tie kļūst mīksti. Tad ķiršus kopā ar sāli un cukuru pievienojiet auzu pārslām un uzvāriet. Pasniedziet ar cepumiem.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Daniela
Labs ;)
29.09.2009. plkst. 12:28
biba
Nesanaca man ari nekas - kaut kads biezpiens!
15.07.2009. plkst. 09:42
aija
es uzgatavoju shito zupeli... nekā man neizdevās... sanāca vienkārši pretīgi
25.10.2008. plkst. 10:56
shitaa mani interesee
22.07.2007. plkst. 13:07
Un ĶIRŠI !!,
20.07.2007. plkst. 13:59

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

The Tiger Lillies papildina Positivus festivāla programmu

Reiz jau viesojušies Latvijā pirms pāris gadiem, provokatīvie briti atgriežas, lai uzstātos šā gada Positivus festivālā Salacgrīvā un iepriecinātu daudzus savas daiļrades cienītājus....