Ķiršu zupa ar auzu pārslām

Ķiršu zupa ar auzu pārslām

Auzu pārslas aplejiet ar uzvārītu pienu un ļaujiet tām uzbriest. Ķiršus notīriet, aplejiet ar ūdeni un vāriet, līdz tie kļūst mīksti. Tad ķiršus kopā ar sāli un cukuru pievienojiet auzu pārslām un uzvāriet. Pasniedziet ar cepumiem.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Daniela
Labs ;)
29.09.2009. plkst. 12:28
biba
Nesanaca man ari nekas - kaut kads biezpiens!
15.07.2009. plkst. 09:42
aija
es uzgatavoju shito zupeli... nekā man neizdevās... sanāca vienkārši pretīgi
25.10.2008. plkst. 10:56
shitaa mani interesee
22.07.2007. plkst. 13:07
Un ĶIRŠI !!,
20.07.2007. plkst. 13:59

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 30. aprīlī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Maš Maš sadarbojas ar Normundu Pauniņu un Andi Grīvu

Muzikālā formācija Maš Maš piedāvā savu jaunāko singlu “Tagad šeit”, kuru sarakstījis Gints Saulītis un Rolands Ūdris. Dziesmā dzirdams arī Normunds Pauniņš (Otra Puse) un Andis Grīva....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0