Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Paprikas zupa ar pelmeņiem

1/2 L buljona
500 g pelmeņu
1 liels sīpols
2 tomāti
3 zaļās paprikas pākstis
eļļa
sviests
1 tējk. cukura

Sīpolu sautē eļļas un sviesta maisījumā, kamēr tas kļūst caurspīdīgs. Pievieno strēmelēs sagrieztu papriku. Kad tā kļuvusi nedaudz mīksta , pievieno tomātus un cukuru.
Pelmeņus vāra ar buljonu atsevišķā traukā, tiem pievieno paprikas un tomātu sautējumu. pelmeņu vietā var lietot pašu gatavotas frikadeles.


Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Mākslas projekts „Cirks” Vidzemes tirgus gaļas paviljonā

Laikā no 1. līdz 9. maijam Mākslas dienu ietvaros Vidzemes tirgus gaļas paviljonā norisināsies interaktīvs mākslas projekts „Cirks”. Šis mākslas projekts sola daudz un dažādas...