Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Paprikas zupa ar pelmeņiem

1/2 L buljona
500 g pelmeņu
1 liels sīpols
2 tomāti
3 zaļās paprikas pākstis
eļļa
sviests
1 tējk. cukura

Sīpolu sautē eļļas un sviesta maisījumā, kamēr tas kļūst caurspīdīgs. Pievieno strēmelēs sagrieztu papriku. Kad tā kļuvusi nedaudz mīksta , pievieno tomātus un cukuru.
Pelmeņus vāra ar buljonu atsevišķā traukā, tiem pievieno paprikas un tomātu sautējumu. pelmeņu vietā var lietot pašu gatavotas frikadeles.


Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

Voldemārs Avens (ASV) Personālizstāde

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) no 2009.gada 16.jūlija līdz 23.augustam būs skatāma Amerikā dzīvojoša latviešu mākslinieka, arhitekta un...