Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-25

Jauno spargelu kremzupa

Vajadzes:
spargelus
kartupelus
sipolus
olivellu
lauru lapas, sali, piparus
citronu

Zupas varisanai izmanto spargela baltos galus. Tos nomizo. Spargelus un kartupelus nem vienadas attiecibas, piemeram, no katra pa puskilogramam. Visus darzenus sagriez un pasaute katlina olivella. Pievieno lauru lapu, sali un piparus. Uzlej udeni (1/3) un vara, kamer kartupeli gatavi. Kremzupam nevajadzetu parspilet ar udens daudzumu, lai tas nebutu udenainas. Pievieno saldo krejumu un lauj velreiz zupai uzmest burbuli.
Tad visu sablendere un izkas caur sietu.
Pirms pasniegsanas zupai pievieno mazliet citrona sulas.
Spilgtakai krasai un svaigakai garsai blenderesanas laika kremzupai var pievienot spinatus un spargelu jaunos dzinumus.
Dekore ar redisu skelitem, kanepju ellu vai olivellu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Harija Ozola un Santas Zapackas jubilejas koncerts

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Harija Ozola un Santas Zapackas 5 gadu  jubilejas koncertu 2009.gada 1.martā VEF Kultūras pilī plkst. 15:00 un plkst. 19:00!

Koncertā...