Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-22

Tris kapostu zupa

4 personam vajadzes:
100 g burkanu
50 g sipolu
200 g kapostu
300 g Briseles kapostu (saldetu)
300 g pukkapostu (saldetu)
200 g paksu pupinu (saldetu)
100 g kartupelu
200 g brokolu (saldetu)
300 g cukgalas skinka
edamk. ellas
sali un maltos melnos piparus

Katrs var variet kapostu veidus pec savas gaumes un velesanas. Ja nav svaigu produktu, tad dalu no tiem var aizstat ar saldetajiem darzeniem.
Cukgalu sagriez videja lieluma kubos. Burkanus griez mazos kubinos, bet sipolu smalki sakapa. Kapostus un kartupelus griez videja lieluma salminos, pukkapostus un brokolus sadala rozetes. Cukgalu sacep ar sipoliem, burkaniem un kapostiem. Pievieno udeni, saute, lidz cukgala gatava. Pievieno kartupelus, vara, lidz kartupeli pusgatavi, pievieno saldetus darzenus, vara piecas minutes, pievieno sali un piparus. Pasniedz ar skabu krejumu. So zupu var varit ar jebkuru citu galu vai zavejumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Liene Šomase gatavo solo albumu

Plānots, ka dziedātājas Lienes Šomases pirmais solo albums iznāks šī gada aprīlī.
Šobrīd notiek aktīvs darbs pie dziesmu atlases. Tāpat plānots, ka pirmā singla pirmizrāde notiks...