Lasītāju receptes

sooch 2008-07-31

Tara tor

Sastāvdaļas:
Bruto Netto
Svaigi gurķi 240g 200g
Augu eļa 30g 27g
Diles 10g 8g
Valrieksti 30g 22g
Rūguš piens vai kevīrs 180g 180g
Vārīts atdzesēts ūdens 180g 180g
iznākums 2 porcijas pa 300g
garšvielas: sāls, cukurs, pipari (pēc garšas)

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

Gurķus nomizot, sagriezt mazos kubiņos apbērt ar sāli un pagaidīt apmēram 5 min, līdz gurrķi izdala sulu! ,sasmalcināt dilles, riekstus sasmalcināt un apcept uz pannas, tad atsevišķā bļodiņā saputot kefīru (rūgušpienu), eļļu un ūdeni.

beigās pievieno iepriekš sagatavotos gurķus (ar visu sulu), riekstus un dilles!

pievieno garšvielas, pēc garšas sāli piparus un cukuru.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Žurnāla "Ātrāk un skaļāk" gada jubilejas koncerts





17.jūlijā R’n’R notiks žurnāla ‘Ātrāk un skaļāk” gada jubilejas koncerts,
uz kuru ir aicināti pilnīgi visi.



Par grupu dalību šajā pasākumā sīkāk:  www.rocknriga.lv...