Lasītāju receptes

andra33 2008-09-27

Baklažāni "Alla Parmagiana"

Sastāvdaļas:
4 lieli baklažāni
500 g tomāti
1 vidējs sīpols
1 saišķītis ar bazliliku
3 ēdamkarotes olīveļas
125g rīvēts parmesan "Monterigo" siers
250g sakapāts Mozzarella siers
Sāls, pipari
Milti

Pagatavošana: (laiks: 120 minūtes)

Jāsagriež baklažāni 4-5mm ripās, jāpārkaisa ar sāli un jāatstāj uz 1 stundu.

Pēc tam kārtīgi jānosusina un jāapviļā ar miltiem un jāapcep.

Jānosusina no liekās eļļas absorbējošā papīrā

Jāsagatavo mērce no olīveļļas, sakapāta sīpola, tomāta un bazilika

10 cm dziļā cepešpannā pamīšus jākārto: baklažānu šķēles, mozzarella siers, mērce, parmesan siers. Jācep 180 C, 30 min, kamēr brūns.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 26. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Rīgā atver septīto McDonald’s’s un pirmo McCafe restorānu

McDonald’s atver jaunu restorānu Spices tirdzniecības centrā. Jaunā restorāna interjers veidots ar modernu eleganci, kas papildina tā pilsētniecisko vidi. Pirmais uzņēmums Baltijā, kur...