Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-04

Spageti ar jūras veltēm un kazas sieru

200 g spageti
150 g jūras velšu - garneles , mīdijas
100 g kazas siera
10 g zaļumu
MĒRCEI
1 ripiņa konservēta ananasa
7 g paprikas
100 g ananasu sulas
10 g sojas mērces
5 g puravu
10 g zaļumu
3 g kartupeļu cietes


Spageti izvāra, noskalo aukstā ūdenī un uz pannas uzsilda.
Jūras veltes liek katliņā , pieliek sagrieztu papriku, ananasu , pielej ananasu sulu , sojas mērci , pieber garšvielas un zaļumus. Vāra apm. 3 minūtes.
Kad mērce gatava , tai pielej ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti. Karstus spageti liek šķīvī , pa virsu pārlej mērci un ĪPAŠAM pikantumam uzliek kazas sieru . Pārkaisa ar zaļumiem.

LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Morisejs izdod labākās dziesmas un gatavo jaunu albumu

Angļu dziedātājs Morisejs, 80.gadu grupas “The Smiths” līderis, apkopojis savas 20 gadu ilgās solo karjeras labākās dziesmas jaunākajā izlasē “Greatest Hits” un strādā pie jauna studijas ieraksta....