Mīdijas mīklā

Mīdijas mīklā

1. Mīdijas aplejiet ar 2 glāzēm ūdens, pievienojiet sāli un vāriet 7 min. Tad atdzesējiet un izņemiet mīkstumu no gliemežvāka. 2. No miltiem, kartupeļu cietes, olas dzeltenuma un alus pagatavojiet mīklu, kārtīgi sajaucot visas sastāvdaļas. Pievienojiet sakultu olas baltumu un samaisiet. 3. Mīdijas uzspraudiet uz koka kociņiem, iemērciet mīklā un tad cepiet eļļā. Mīdijas lieciet uz salvetes, lai notek liekie tauki. 4. Lai pagatavotu mērci, majonēzi sajauciet ar kinzu, Vusteršīras mērci un sāli. 5. Mīdijas pasniedziet uz šķīvja. Mērci pasniedziet atsevišķi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai

Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) paziņo, ka  ir apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai. LaMPA...