Olas pildītas ar kalmāriem

Olas pildītas ar kalmāriem

Olas pārgrieziet uz pusēm, atdaliet dzeltenumus un sasmalciniet. Kalmārus un ķiplokus sasmalciniet un sajauciet ar lociņiem, olu dzeltenumiem, sāli, pipariem un sinepēm. Aplejiet ar majonēzi. Iegūto masu pildiet olās. Pasniedziet uz salātu lapām un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (14)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Kalmāri man gan sevišķi neiet pie sirds , bet pamēģināt šo kombināciju varētu !
08.01.2008. plkst. 09:59
Bet kalmāri ir : "ĻEK" UN TAS ĒDIENS MAN ARĪ BŪTU ĻEK
05.10.2007. plkst. 19:12
Negribu abižot tos kam gršo kalmāri!
05.10.2007. plkst. 19:11
...mmm,tiešām izskatās ļoti gardi!
01.10.2007. plkst. 20:58
Kalmāri man negaršo, bet cienītājiem grēks nenogaršot!! :)
16.09.2007. plkst. 10:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

Akcija "Laimē biļetes uz DJ Sash koncertu!" noslēgusies

Jau 15. augustā Ogres estrādē nakts ar lielisku dīdžeju piedalīšanos – DJ SASH! (Vācija), DJ Norsky (Latvija), DJ Rise (Latvija). Nakts ne vien ar lieliskiem dīdžejiem, bet arī...