Olas pildītas ar kalmāriem

Olas pildītas ar kalmāriem

Olas pārgrieziet uz pusēm, atdaliet dzeltenumus un sasmalciniet. Kalmārus un ķiplokus sasmalciniet un sajauciet ar lociņiem, olu dzeltenumiem, sāli, pipariem un sinepēm. Aplejiet ar majonēzi. Iegūto masu pildiet olās. Pasniedziet uz salātu lapām un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (14)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Kalmāri man gan sevišķi neiet pie sirds , bet pamēģināt šo kombināciju varētu !
08.01.2008. plkst. 09:59
Bet kalmāri ir : "ĻEK" UN TAS ĒDIENS MAN ARĪ BŪTU ĻEK
05.10.2007. plkst. 19:12
Negribu abižot tos kam gršo kalmāri!
05.10.2007. plkst. 19:11
...mmm,tiešām izskatās ļoti gardi!
01.10.2007. plkst. 20:58
Kalmāri man negaršo, bet cienītājiem grēks nenogaršot!! :)
16.09.2007. plkst. 10:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Dziedātājas Emi dziesma „Kā sapnī” ielaužas MTV Latvia

Šī gada martā notika dziedātājas Emi videoklipa prezentācija dziesmai „Kā sapnī”, kuras režisors ir Miks Ozoliņš. Viņas videoklips pirms tam bija vērojams Latvijas Mūzikas Kanālā...