Bumbiņas no krevetēm ar sezama sēklām

Bumbiņas no krevetēm ar sezama sēklām

Krevetes nomazgājiet, apžāvējiet un sasmalciniet viendabīgā masā. Pievienojiet vīnu, olas baltumu un sāli un samaisiet. Veidojiet bumbiņas un apviļājiet tās sezama sēklās. Šīs krevešu bumbiņas apcepiet sakarsētā eļļā 140 oC līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet dekorētas ar zaļumiem.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
edmunds
ja pec 10 ballu sistemas 6 ,ja cepot eļļa krevetēm paliek eļļas piegaršā .pameģīnāju uztaisīt, ja grib satīgāku tad vajag apviļat bumbiņas rīvmaizē!
21.02.2009. plkst. 08:18
Tās sēkliņas man ne visai !
15.03.2008. plkst. 08:25
Ļoti garšīgi!
04.10.2007. plkst. 13:24
jāpamēģina uztaisīt, varbūt tik tiešām gardi
30.09.2007. plkst. 12:54
:) Gardi
16.09.2007. plkst. 10:33

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

„Jaunā Viļņa 2005” laureāts un konkursa muzikālais līdzproducents Brendons Stouns iekaro vācu Perisas Hiltones sirdi

20. oktobrī Vācijā notika Brendona Stouna (Brandon Stone) jaunās dziesmas „Here I Am” un tās videoklipa pirmizrāde. Par klipa režisoru un scenārija autoru kļuva plaši pazīstamais vācu...