Dienvidnieku siers

Dienvidnieku siers

Kalmārus novāriet, atdzesējiet un samaliet gaļas mašīnā. Pievienojiet sviestu, rīvētu sieru, sāli un pienu un sakuliet. No iegūtās masas veidojiet klaipam līdzīgu formu un atdzesējiet. Pasniedziet sagrieztu šķēlītēs.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ļoti interesanti!
22.09.2007. plkst. 08:19
HM.. neesmu nogaršojusi!! :)
16.09.2007. plkst. 10:37
Man gan labāk patiktu ziemeļnieku siers ,
22.07.2007. plkst. 18:47
shajaa sieraa jau kalmars nav iipashi juutams
22.07.2007. plkst. 09:34
ārprāc,nesaprotu kā var ēst kalmārus!?
06.07.2007. plkst. 17:19

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Latvijas mākslas klasika Dr. Gunta Belēviča kolekcija

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) ar turpinājumu Hēges zālē no 2008.gada 7.septembra līdz 5.oktobrim būs skatāma izstāde Latvijas mākslas...