Dienvidnieku siers

Dienvidnieku siers

Kalmārus novāriet, atdzesējiet un samaliet gaļas mašīnā. Pievienojiet sviestu, rīvētu sieru, sāli un pienu un sakuliet. No iegūtās masas veidojiet klaipam līdzīgu formu un atdzesējiet. Pasniedziet sagrieztu šķēlītēs.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ļoti interesanti!
22.09.2007. plkst. 08:19
HM.. neesmu nogaršojusi!! :)
16.09.2007. plkst. 10:37
Man gan labāk patiktu ziemeļnieku siers ,
22.07.2007. plkst. 18:47
shajaa sieraa jau kalmars nav iipashi juutams
22.07.2007. plkst. 09:34
ārprāc,nesaprotu kā var ēst kalmārus!?
06.07.2007. plkst. 17:19

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vislielākais ķirbis pasaulē svēra 171 kg

Pasākumi

Iļģuciema sieviešu cietuma KIAP ‘Mirjama’ tēlotājmākslas studijas audzēkņu darbu izstāde “PIESKĀRIENS BRĪVĪBAI”

Brīvība. Katra paaudze šī vārda semantiku piepildījusi ar savu saturu. Kara un spaidu apstākļos ir citāda izpratne par brīvību, miera un labklājības apstākļos citāda. Bet neviena...