Lasis itāļu gaumē

Lasis itāļu gaumē

Lasi lieciet sālsūdenī, pievienojiet sāli, piparus, krustnagliņas un lauru lapu un uzvāriet. Burkānus un pētersīļa sakni sagrieziet šķēlītēs, uzvāriet, pievienojiet lasim un vāriet, līdz produkti ir gatavi. Lasi atdzesējiet un sagrieziet. Pasniedziet dekorētu ar apelsīnu daiviņām, citronu un zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Interesanti...
13.08.2008. plkst. 16:40
IZskats vienmēr kārdina..
16.09.2007. plkst. 10:42

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

Pasaku lādes sērijas ietvaros klajā nāk “Brēmenes muzikanti” un “Doktors Aikāsāp”

Ar Hipotēku bankas atbalstu un Latvijas Radio labvēlību, pasaku sērijas “Pasaku lāde – pirms miedziņš nāk” jaunākajā pasaku oriģinālierakstā, kas izdots kā pasaku sērijas...