Lasis itāļu gaumē

Lasis itāļu gaumē

Lasi lieciet sālsūdenī, pievienojiet sāli, piparus, krustnagliņas un lauru lapu un uzvāriet. Burkānus un pētersīļa sakni sagrieziet šķēlītēs, uzvāriet, pievienojiet lasim un vāriet, līdz produkti ir gatavi. Lasi atdzesējiet un sagrieziet. Pasniedziet dekorētu ar apelsīnu daiviņām, citronu un zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Interesanti...
13.08.2008. plkst. 16:40
IZskats vienmēr kārdina..
16.09.2007. plkst. 10:42

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Konkurss "Atpazīsti slavenību un laimē CD" noslēdzies

Sveiks, lasītāj!
Šovakar Latvijas Nacionālajā teātrī notiks koncertsērijas “Mana dziesma Latvijai” pirmizrāde. Muzikālo noskaņu dažādība virmos uz skatuves vietā, kur pirms 90...