Mīdijas citrona groziņā

Mīdijas citrona groziņā

No citroniem veidojiet groziņus ar rokturi. Maliņas izgrieziet kā vilnīti. Mīdijas notīriet un lieciet uz 50 min sālsūdenī (ūdens jānomaina 2 reizes). Pēc tam lieciet karstā ūdenī un vāriet uz vājas uguns 5-10 min, līdz gliemežvāki atveras. Tad izņemiet mīkstumu, sasmalciniet, apcepiet 1 ēd.k. eļļas, pievienojiet vīnu, karsējiet dažas min un atdzesējiet. Sīpolus sasmalciniet, apcepiet sviestā līdz zeltainam brūnumam, pievienojiet sāli un piparus un sajauciet ar mīdiju masu. Ar šo masu pildiet groziņus. Dekorējiet ar citronu un lociņiem un pasniedziet.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
reinis
citronu nava tik gruti izgriezt
23.07.2012. plkst. 03:36
Pēc izskata jau smuki, bet kā pēc garšas?
10.08.2008. plkst. 12:47
Leila
Ideāli būs ar garnelēm iekšā
10.02.2008. plkst. 18:14
Man arī škiet kad var kautko citu ielikt... Bet citronu šādi izgraizīt ir diezgan pagrūti!
16.09.2007. plkst. 10:44
Tā pat kā mīdijas šajā citronu groziņā var arī ielikt daudz ko citu!
03.09.2007. plkst. 14:23

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Erots 2010 zvaigzne - Adriana Russo - ungāru asais pipariņš

Kā nākamo pasākuma viešņu festivāls “Erots” atklāj blondo skaistuli ar kuplajām krūtīm Adrianu Russo no čardaša, vīnu un aso piparu zemes – saulainās Ungārijas.  Daiļā...