Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Cepts liess siers

liess siers
milti
ola
kellogs pārslas

Nogriezu lielu siera šķēli, apvārtīju miltos, olā, sadrupinātos kellogos un liku uz stipri karstas pannas, lai ātri apcepās no vienas puses un otras. Gatavs.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

Andris Ērglis: „Mans albums nav šlāgeris”

26. martā „MicRec” bārā tika prezentēts dziedātāja Andra Ērgļa pirmais soloalbums „Sirdspuksti”.

Prezentācijas pasākumā mākslinieks izpildīja dziesmas no jaunā albuma,...