Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Cepeškrāsnī cepti tomāti

4 lieli tomāti
2 ēdamk. pētersīļa un bazilika zaļumu
1 ķiploka daiviņa
1 ēdamk. sālītu kaperu
4 ēdamk. olīveļļas
2 ēdamk. rīvmaizes
sāls

Tomātus nomazgā, nogriež augšējo daļu, apsāla, saliek traukā.
Sīki sagriež ķiploku un kaperus. Pievieno rīvmaizi, pētersīļus, pieber sāli, labi izmaisa.
Masu saliek virs tomātiem, tad tomātus saliek ar eļļu ieziestā un rīvmaizi izkaisītā cepešpannā, cep 30 min.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Atklāta Rīgas tautas lietišķās mākslas studiju darbu izstāde „Baltā”

No šī gada 29. novembra līdz nākama gada 18. janvārim Rīgā, Sv. Pētera baznīcā, iespējams apskatīt Rīgas tautas lietišķās mākslas studiju darbu izstādi „Baltā”. Ekspozīciju...