Lasītāju receptes

vigato 2008-09-23

Puravu veltnīši ar gaļas pildījumu

1 puravs,
100 g cūkgaļas,
1-2 šķēles baltmaizes,
50 g salda krējuma,
1/2 ola,
sāls,
citronpipari,
mērcei
20 g salda krējuma,
naža gals karija
piedevām
tvaicēti dažādi dārzeņi



Puravam atdala zaļās lapas un noplaucē ar verdošu ūdeni, lai tās būtu trauslas.Gaļu samaļ, pievieno krējumā uzbriedinātu baltmaizi un izmaļ vēlreiz.Pievieno garšvielas , olu un samīca.
Malto gaļu liek uz puravu lapām un satin veltnīšos. Nosien ar diegu, tad liek sietiņā un tvaicē apm. 20 min.
Mērcei saldo krējumu uzvāra un maisot karsē apm. 5 min., pievieno kariju un , ja nepieciešams, arī sāli.
Veltnīšus pasniedz ar dārzeņu piedevām.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Dons aicina ieklausīties "Tukšumā"

Pēc muzikālās drāmas “Adata” pirmās sezonas panākumiem mūziķis Dons nesnauž uz lauriem un klausītājiem piedāvā pilnīgi jaunu dziesmu latviešu valodā. “Tukšums” ir emocionāls...