Lasītāju receptes

vigato 2008-09-23

Puravu veltnīši ar gaļas pildījumu

1 puravs,
100 g cūkgaļas,
1-2 šķēles baltmaizes,
50 g salda krējuma,
1/2 ola,
sāls,
citronpipari,
mērcei
20 g salda krējuma,
naža gals karija
piedevām
tvaicēti dažādi dārzeņi



Puravam atdala zaļās lapas un noplaucē ar verdošu ūdeni, lai tās būtu trauslas.Gaļu samaļ, pievieno krējumā uzbriedinātu baltmaizi un izmaļ vēlreiz.Pievieno garšvielas , olu un samīca.
Malto gaļu liek uz puravu lapām un satin veltnīšos. Nosien ar diegu, tad liek sietiņā un tvaicē apm. 20 min.
Mērcei saldo krējumu uzvāra un maisot karsē apm. 5 min., pievieno kariju un , ja nepieciešams, arī sāli.
Veltnīšus pasniedz ar dārzeņu piedevām.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

„Rīgas mākslas telpā” tiks atklāta fotogrāfiju izstāde „Meistars. Gunārs Binde. Fotogrāfija”

2008. gada 27. decembrī izcilajam fotogrāfam Gunāram Bindem apritēja 75 gadi. Rīgas pilsētas izstāžu zāle „Rīgas mākslas telpa” šo nozīmīgo notikumu atzīmēs ar plašu mākslinieka...