Lasītāju receptes

zane:) 2008-08-10

Pildīti āboli

Sastāvdaļas:
4.zaļi āboli(palieli),1desas vai cepeša šķēle,½ gurķa,1neliels vārīts kartupelis,1ēd.k.skāba krējuma,loki,sāls.

Pagatavošana:

Ābolus pārgriež uz pusēm un iekšpusi izgrebj.Desu,gurķi un kartupeļus sagriež sīkos gabaliņos un sajauc ar krējumu(var izmantot ari majonēzi)Maisījumu pilda ābolos.Rotā ar lokiem,dillēm,pētersīļiem.

Ja negaršo desa,protams,bez tās var iztikt.To vietā var pievienot vārītas pupiņas,sieru vai pat sēnes.

Porciju skaits ir atkarīgs no ābolu daudzuma.No viena liela ābola izdosies pagatavot 2 porcijas.

Ja āboli ir saldi var gatavot saldo ēdienu.Gaļas vai siera vietā tad izmanto ogas vai augļus,bet krējuma vietā sakul saldo krējumu vai pievieno sacukurotu biezpienu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želantīns pārdodas plātnēs un granulās. Viena lapu želantīna plātne parasti atbilst 2 gramiem želantīna granulu

Pasākumi

Iļģuciema sieviešu cietuma KIAP ‘Mirjama’ tēlotājmākslas studijas audzēkņu darbu izstāde “PIESKĀRIENS BRĪVĪBAI”

Brīvība. Katra paaudze šī vārda semantiku piepildījusi ar savu saturu. Kara un spaidu apstākļos ir citāda izpratne par brīvību, miera un labklājības apstākļos citāda. Bet neviena...