Viltoti un cepti tomāti

Viltoti un cepti tomāti

Tomātus pārgrieziet uz pusēm, atdaliet sēklas un daļu mīkstuma, no iekšpuses ieziediet ar sāli un atstājiet uz 15 min. Tad nospiediet lieko sulu un apžāvējiet. Daļu sasmalcinātu sīpolu apcepiet eļļā un pievienojiet sasmalcinātus ķiplokus, sagrieztus anšovus un pētersīļus. Sautējiet 5 min, pēc tam pievienojiet kaperus, sāli, piparus un raudeni un atdzesējiet. Pagatavoto masu pildiet tomātu pusītēs, lieciet tās uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, un apšļakstiet ar 2 ēd.k. eļļas. Apberiet ar rīvmaizi un cepiet 180 oC min. Pasniedziet karstus un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
aga... un kur tādas žāvētas raudenes var dabūt? Savā piemājas Rimītī neko tādu neesmu redzejusi...
22.07.2007. plkst. 23:07
taads aizdomiigs eediens..
22.07.2007. plkst. 10:09

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Pirmo reizi Latvijā koncertēs Andrea Bočelli

Ar vienīgo solokoncertu Baltijas valstīs 5. septembrī Mežaparka Lielajā estrādē viesosies viens no visu laiku izcilākajiem operdziedātājiem, pasaulslavenais tenors Andrea Bočelli (Andrea...