Mēle mīklā

Mēle mīklā

Mēli apstrādājiet, nomazgājiet un aplejiet ar sālsūdeni vai siltu buljonu. Pievienojiet sīpolus, burkānus un pētersīļa sakni un vāriet uz lēnas uguns 1.5 stundas. Tad mēli pārlieciet aukstā ūdenī un noņemiet ādu. Sagrieziet šķēlītēs un atstājiet buljonā, kurā mēle vārījās. Lai pagatavotu mīklu, pienā izkausējiet sāli un cukuru, pievienojiet olas dzeltenumu un samaisiet (olu baltumu sakuliet atsevišķi). Tad pie piena masas pievienojiet miltus un kārtīgi samaisiet, līdz veidojas viendabīga masa. Sajauciet ar sakulto olu baltumu un samaisiet. Eļļu sakarsējiet līdz 170 oC. Katru mēles šķēlīti apviļājiet mīklā un cepiet eļļā līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet karstu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

“Melo–M” apkārt pasaulei!

Čellu mūzikas trio “Melo–M” sagatavojis jaunu mūzikas programmu “Apkārt pasaulei!” ar vairāk nekā 11 populārām dažādu pasaules tautu melodijām aranžējumos trim čelliem. Pirmie...