"Kokots"

"Kokots"

1. Sakarsējiet cepeškrāsni līdz 170 oC. Sagrieziet lasi 4 strēmelītēs un apberiet ar dillēm un pipariem. 2. Ar sviestu sasmērējiet 4 cepšanai paredzētas formiņas un lieciet tajās lasi. Katrā formiņā ielejiet olu un pievienojiet 1-2 tējk saldā krējuma. 3. Formiņas lieciet citā pannā, kurā ieliets karsts ūdens. Cepiet cepeškrāsnī 10 min, līdz olas ir gatavas (olu dzletenumam jābūt mīkstam). 4. Dekorējiet ar dillēm un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Indonēzijas Kultūras un amatniecības dienas Izstāde pagarināta līdz 30.maijam

Galvenais akcents Indonēzijas tradicionālās mākslas izstādē – slavenās Džogdjakartas un Solo stila batikas. To tapšanas procesu demonstrē viens no Slēmanas provinces (Javas sala)...