Briseles kāposti ar riekstiem

Briseles kāposti ar riekstiem

Kāpostus vāriet sālsūdenī apmēram 8 min. Ūdeni nolejiet, kāpostus lieciet sietā, sadaliet pa ziediņiem un atdzesējiet. Ķiplokus sasmalciniet. Citronam norīvējiet miziņu un sagrieziet plānās šķelītēs. Riekstus apcepiet, sagrieziet, sajauciet ar eļļu, pievienojiet muskatriekstu, citrona miziņu, ķiplokus, sāli un piparus. Kāpostus samaisiet ar riekstu masu, izlieciet uz šķīvja un dekorējiet ar citrona šķēlītēm. Pasniedziet karstus.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kā piedeva būtu OK, bet kā pamatēdiens ne visai ok.
07.05.2008. plkst. 14:18

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Omārus pērk dzīvus, ar abām piestiprinātām spīlēm, lai garantētu to svaigumu

Pasākumi

Noskaidroti MTV un Coca-Cola rīkotā konkursa Soundwave pusfinālisti

Zināmas sešas no četrdesmit piecām garāžu grupu konkursam Coca-Cola Soundwave pieteiktajām jaunajām grupām, kas turpinās cīņu pusfinālā - Chuu, Into One, Oranžās Brīvdienas, Slurm!,...