Brinza ar olīvēm un tomātiem

Brinza ar olīvēm un tomātiem

Brinzu sagrieziet šķēlītēs 1-2 cm biezumā, lieciet uz restītēm un cepiet cepeškrāsnī 200 oC līdz zeltainam brūnumam. Garnējumam pagatavojiet salātus - olīves sagrieziet gredzenos, pievienojiet gabaliņos sagrieztus tomātus, sasmalcinātus ķiplokus un sīpolus, aplejiet ar eļļu, 2 ēd.k. izspiestas citronu sulas, sāli un pipariem un kārtīgi samaisiet. Pasniedziet uz šķīvja brinzu ar salātiem un zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Garšas kārpiņas dzīves ilgums ir 10 dienas

Pasākumi

Vasarā notiks plaša Brīvdabas koncertu programma Vērmanes dārzā

4. jūnijā sāksies regulāra Vasaras Brīvdabas koncertu programma Vērmanes dārzā, kas dos iespēju no jūnija līdz augustam bezmaksas apmeklēt mūzikas koncertus un zaļumballes vienā no...