Zivs kroketes

Zivs kroketes

Kartupeļus izvāriet karstā sālsūdenī. Nolejiet ūdeni un kartupeļus sasmalciniet un atdzesējiet. Sīpolus sasmalciniet un apcepiet sviestā (bez krāsas maiņas). Atdzesējiet. Fileju samaliet gaļas mašīnā kopā ar sīpoliem un sajauciet ar kartupeļiem un sieru. Apberiet ar sāli, pipariem un garšvielām. No masas veidojiet 24 bumbiņas. Katrā ielieciet pa olīvei. Apviļājiet miltos, samitriniet ar ūdeni atšķaidītā olā un apviļājiet rīvmaizē. Cepiet līdz zeltainam brūnumam. Pēc tam lieciet uz papīra salvetes, lai notecētu liekie tauki. Pasniedziet karstu.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Jau lasot siekalas saskrien mutē.
21.12.2008. plkst. 15:47
Šitās ir baigi labās un ja vēl izdodas karstas ieēst , tad super ,
23.10.2007. plkst. 12:28
ņemot vērā, ka kartupelu kroketes ir baigi labas, šitām ar tādām jābut
23.10.2007. plkst. 08:38

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Iesaukums Positivus festivāla brālībā ir sācies

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā POSITIVUS FESTIVAL aicina visus labas mūzikas un mākslas cienītājus pievienoties festivāla brālībai Positivus festivāla mājas lapā...