Zivs sacepta ar kabačiem

Zivs sacepta ar kabačiem

Kabačus sagrieziet aplīšos, apviļājiet miltos un apcepiet daļā eļļas. Cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu, lieciet sagrieztus zivs filejas gabaliņus un daļu kabaču. Apberiet ar sāli, pipariem un zaļumiem. Pa virsu lieciet atlikušos kabačus, apberiet ar rīvmaizi un aplejiet ar eļļu. Cepiet līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet dekorētu ar mērci.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
laikam es arī ...zivi bez kabačiem...;)
11.09.2007. plkst. 10:31
Es arī .
11.09.2007. plkst. 07:02
es labāk zivi bez kabačiem ,
08.08.2007. plkst. 07:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Ellas video # 6 Kanādas deju mūzikas televīzijā BPM TV

Ellas singla “DJ Take Me” videoklips jau četras nedēļas rotē Kanādas deju mūzikas televīzijā BPM TV un šajā nedēļā no vienpadsmitās vietas pakāpies uz sesto....