Zivs sacepta ar kabačiem

Zivs sacepta ar kabačiem

Kabačus sagrieziet aplīšos, apviļājiet miltos un apcepiet daļā eļļas. Cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu, lieciet sagrieztus zivs filejas gabaliņus un daļu kabaču. Apberiet ar sāli, pipariem un zaļumiem. Pa virsu lieciet atlikušos kabačus, apberiet ar rīvmaizi un aplejiet ar eļļu. Cepiet līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet dekorētu ar mērci.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
laikam es arī ...zivi bez kabačiem...;)
11.09.2007. plkst. 10:31
Es arī .
11.09.2007. plkst. 07:02
es labāk zivi bez kabačiem ,
08.08.2007. plkst. 07:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 05. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Mākslinieka Gerija Vornela personālizstāde

No 3.augusta līdz 15. septembrim peldošajā mākslas centrā „Betanovuss” skatāma Gerija Vornela personālizstāde.

Kultūras un mākslas projekts NOASS sadarbībā ar Ziemeļvalstu –...