Olas ar kūpinātu lasi

Olas ar kūpinātu lasi

Olas pārgrieziet uz pusēm un izņemiet dzeltenumus. Olu dzeltenumus, sviestu un mērci sakuliet un pildiet olās. Laša fileju sagrieziet šķēlītēs, satiniet ruletītēs un lieciet uz olām. Dekorējiet ar citronu un zaļumiem un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kūpināts lasis ar oliņu , debešķīgi !;
18.10.2007. plkst. 08:49

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kakao – šokolādes galvenā sastāvdaļa – ir kaitēkļu apsēstākais koks džungļos

Pasākumi

Iļģuciema sieviešu cietuma KIAP ‘Mirjama’ tēlotājmākslas studijas audzēkņu darbu izstāde “PIESKĀRIENS BRĪVĪBAI”

Brīvība. Katra paaudze šī vārda semantiku piepildījusi ar savu saturu. Kara un spaidu apstākļos ir citāda izpratne par brīvību, miera un labklājības apstākļos citāda. Bet neviena...