Cāļa fileja

Cāļa fileja

Fileju ierīvējiet ar sāli un vāriet to, līdz gaļa ir gatava. Vīnu sajauciet ar 2 ēd.k. sojas mērces, pievienojiet sasmalcinātus sīpolus, kanēli un ingveru. Samaisiet un uzkarsējiet. Fileju izņemiet no buljona, atdzesējiet, sagrieziet strēmelītēs un uzkarsējiet. Lieciet uz šķīvja un dekorējiet ar zaļumiem. Pagatavoto mērci pasniedziet atsevišķi.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Nemaz ar tik gardi neizskatās.
14.08.2007. plkst. 07:59
mm dievinu vistas fileju! šī recepte noteikti būs jāpamēģina-izskatās gardi
06.07.2007. plkst. 21:46

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīnus 40 grādu temperatūrā pēc Celsija cilvēks zaudē aptuveni 14,4 kalorijas stundā elpojot

Pasākumi

Olu dāvināšana

Lieldienās raksturīgas dažnedažādākās darbības ar olām. Tās ēd, dāvina, ar tām mainās, spēlē spēles. Olu krāsošana ir salīdzinoši nesena paraža. Tā ieviesusies tikai jaunākos...