Avokado ar čilli mērci

Avokado ar čilli mērci

Lai pagatavotu mērci, lociņus, piparu un ingveru smalki sagrieziet. Sajauciet ar tomātu mērci, etiķi, sāli, pipariem un sviestu un noturiet 30-40 min. No avokado izņemiet kauliņus un apsmērējiet ar izspiestu citrona sulu (1 ēd.k.). Sapildiet iedobi ar mērci un lieciet uz šķīvja. Dekorējiet ar zaļumiem un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ūdens trūkums ir iemesls numur 1 dienas nogurumam

Pasākumi

Izstāde „Akvarelis” mākslinieka Jāņa Undas piemiņai

No 22. aprīļa līdz 23. maijam Latgales Kultūrvēstures muzeja Izstāžu nama Lielajā zālē (Atbrīvošanas alejā 100a, Rēzeknē) skatāma akvarelistu darbu izstāde „Akvarelis”, veltīta...