Šķiņķis ar mērci (2)

Šķiņķis ar mērci (2)

Lai pagatavotu pildījumu, mārrutkus ar etiķi lieciet sietā, lai notek liekais šķidrums. Pēc tam mārrutkus sajauciet ar majonēzi, pievienojiet smalki sagrieztas dilles un gurķus un labi samaisiet. Šķiņķi sagrieziet 24 šķēlītēs un lieciet uz tām pildījumu. Malas savienojiet un sastipriniet ar zobentiņu. Maizi pārgrieziet uz pusēm, pa virsu lieciet šķiņķi un dekorējiet ar paprikas strēmelītēm. Apberiet ar pipariem. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Rīgā viesosies Chris Geddes no grupas "Belle & Sebastian"

Šī gada 10.jūlijā, mūzikas klubā „Pulkvedim neviens neraksta…”
uzstāsies Skotu indīpopa grupas „Belle & Sebastian”
taustiņinstrumentālists Chris Geddes ar savu DJ...